Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε.Ε. με το ανανεωμένο δυναμικό της παρέχει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

Όργανα μέτρησης, δίκτυα και συσκευές ραδιοεπικοινωνιών και ολοκληρωμένα ειδικά συστήματα αποτελούν τους βασικούς άξονες δραστηριοποίησης της εταιρίας μας.

Διακριβώσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διακρίβωση των συσκευών, που προμηθεύονται οι πελάτες μας σε διαπιστευμένα εργαστήρια, που εφαρμόζουν διαπιστευμένες μεθόδους διακρίβωσης.

Συνεργασίες


DRYS Anritsu logoΗ Ιαπωνικη εταιρία ANRITSU Ιαπωνίας, είναι κατασκευαστής καινοτόμων λύσεων των επικοινωνιών για περισσότερο από 110 έτη. Οι λύσεις οργάνων και μετρήσεων περιλαμβάνουν ασύρματα, οπτικά, μικροκυματικά/RF, ψηφιακά όργανα, συστήματα υποστήριξης λειτουργιών και λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια έρευνας & ανάπτυξης, κατασκευής, εγκατάστασης, και συντήρησης. Η εταιρία ANRITSU παρέχει επίσης μικροκυματικά / RF παρελκόμενα, οπτικές συσκευές και συσκευές υψηλής ταχύτητας που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό προϊόντων και συστημάτων επικοινωνίας. Με την προσθήκη των λύσεων ελέγχου OSS η εταιρία ANRITSU έχει επεκτείνει το εύρος των προϊόντων της σε σχέση με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις υπάρχουσες αλλά και στην επόμενη γενιά ενσύρματων και ασύρματων επικοινωνιών καθώς και στους παρόχους υπηρεσιών.


DRYS AF logoΟ ελβετικός οίκος Arthur Flury AG, είναι εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και την παραγωγή υλικών για τη γραμή επαφής ηλεκτροκίνησης, για συστήματα γείωσης και αλεξικεραύνων και για υλικά σύνδεσης γραμμών και καλωδίων. Ο οίκος δραστηριοιποιείται παγκοσμίως και μέσω των κατά τόπων συνεργατών του, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στις τεχνικές των ηλεκτρικών συνδέσεων.

 

 


DRYS AtlantRF

Η εταιρία ΑtlanTecRF Μεγάλης Βρετανίας είναι κύριος διεθνής προμηθευτής RF & Μικροκυματικού εξοπλισμού και παρελκομένων, των οποίων το εύρος εφαρμογών τους έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αρχές εφαρμοσμένης μηχανικής, καινοτόμες λύσεις,ποιοτική κατασκευή, και τα υψηλής αξιοπιστίας προϊόντα είναι βασικά συστατικά της εταιρίας AtlanTecRF.

 


DRYS AudiotelΗ εταιρία Audiotel International Μεγάλης Βρετανίας, είναι ο κύριος Ευρωπαϊκός κατασκευαστής τεχνικού εξοπλισμού με σκοπό την αποτελεσματική ανίχνευση συσκευών κακόβουλης παρακολούθησης.

 

 


DRYS C.A. logo

Η εταιρία Chauvin Arnoux Γαλλίας παρήγαγε το πρώτο της μετρητικό όργανο το 1893. Η συνεχής ανάπτυξή και οι εφαρμοζόμενες τεχνολογικές καινοτομίες, καθιστούν σήμερα τον όμιλο Chauvin Arnoux Group πρωτοπόρο στα όργανα μετρήσεων ηλεκτρικών μεγεθών. Πολύμετρα, μετρητές μικρών και μεγάλων αντιστάσεων, γειωσόμετρα, αναλυτές ενέργεις, θερμοκάμερες, παλμογράφοι, αλλά και όργανα πίνακα, μορφοτροπείς και πολλά άλλα φροντίζουν να καλύψουν εύκολα και αποδοτικά τις μετρητικές ανάγκες κάθε απλής ή σύνθετης εφαρμογής πεδίου ή εργαστηρίου.

 


DRYS Electro Metrics logoH αμερικανική εταιρεία Electro-Metrics με πολύχρονη εμπειρία στον χόρο των EMC / EMI. H Electrometrics σχεδιάζει και κατασκευάζει κεραίες και αισθητήρια για χαρακτηρισμό και έλεγχο στο πεδίο των EMC/EMI με μία τεράστια γκάμα προιόντων.

 


DRYS Kurth logoΗ εταιρία Kuth Electronic Γερμανίας, με παρουσία άνω των τριάντα ετών, επικεντρώνεται στην κατασκευή όργανων μέτρησεις και ελέγχου για τηλεπικοινωνίες και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των τηλεπικοινωνιακών παρόχων καθώς και τους εγκαταστάτες.

 

 


DRYS Lucas Nuelle logoO γερμανικός οίκος Lucas Nuelle με τεράστια εμπειρία πολλών δεκαετιών που κατασκευάζει εξοπλισμούς κατάλληλους για εργαστήρια τεχνολογικής εκπαίδευσης (ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικής, αυτοματισμού, αυτοκινήτου, τηλεπικοινωνιών, εγκαταστάσεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, πληροφορικής, ψηφιακών, εναλλακτικών πηγών ενέργειας κ.λ.π). Διαθέτει πλήρη σειρά εκπαιδευτικών συστημάτων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες (συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό σχεδιασμού εκπαιδευτικών ασκήσεων ΙΝΤΕΑ).

 


DRYS MVG logo

Η εταιρία SATIMO Γαλλίας, είναι πρωτοπόρος στις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, στο μικροκυματικό εύρος συχνοτήτων. Είναι μέλος του Microwave Vision Group (MVG), το οποίο δημιουργήθηκε από κοινού από τους 0RBIT/FR και AEMI το 2008. Οι συσκευές μέτρησης, φορητές αλλά και κατάλληλες για ημιμόνιμη εγκατάσταση, καταγράφουν τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τόσο για λόγους ασφαλίας όσο και για επηδημιολογικές μελέτες. Γενικά παρέχει λύσεις σχετικά με την ασφάλεια RF, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία κεραιών διάφορων τύπων.

 

 

 


Panashield Logo

H αγγλική εταιρεία Panashield με μεγάλη εμπειρία στην σχεδίαση και υλοποίηση θωρακισμένων και ανηχοικών θαλάμων με τα πιο κατάλληλα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά.

 

 


DRYS seba logo

Ο όμιλος εταιριών της SebaKMT Γερμανίας είναι ο ηγέτης της αγοράς, σε πάνω από 130 χώρες, στην ανάπτυξη και την κατασκευή συσκευών και συστημάτων για τη διάγνωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων σε ηλεκτρικά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, εφαρμόζοντας καινοτόμες και ιδιαίτερα αποδοτικές τεχνικές. Η SebaKMT δραστηριοποιείται στους παραπάνω ειδικούς τομείς πάνω από 60 χρόνια Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλήλλους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 250 εργάζονται στη Γερμανία, όπυ παράγονται και εξάγονται τα προϊόντα της.


DRYS Sunsight logoΗ εταιρία Sunsight Instruments Η.Π.Α. έχει αναπτύξει γκάμα προϊόντων η οποία έχει γίνει αποδεκτή από όλους του μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο.  Με κορωνίδα το σύστημα ευθυγράμμισης κεραιών και μέσω των αυστηρών απαιτήσεων για υψηλή αξιοπιστία και ακρίβεια, τα προϊόντα της Sunsight Instruments μειώνουν το κόστος συντήρησης, αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό την απόδοση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

 

 

 


DRYS suparule logo

Ο οίκος Suparule Ιρλανδίας κατασκευάζει και διανέμει παγκοσμίως ηλεκτρονικό μετρητικό εξοπλισμό για το τεχνικό προσωπικό των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των κατασκευαστών και των συντηρητών. Οι παντενταρισμένες τεχνολογίες αποτελούν το πλεονέκτημα του οίκου.

 

 


DRYS Teseq Logo

O Eλβετικός οίκος TESEQ (πρώην Schaffner, νυν AMETEK GROUP) με τεράστια εμπειρία όπου συμμετέχει σε όλα τα Ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων για τα στανταρντς. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστήματα μέτρησης για πιστοποιήσεις CE αλλα και για εξειδικευμένες μετρήσεις σε εμπορικές & στρατιωτικές εφαρμογές.

 
n4l logo text2Όργανα κατάλληλα για ελέγχους υψηλής ακρίβειας σε ισχύ και ποιότητα ενέργειας. Διατίθενται εξοπλισμοί ιδανικοί τόσο για την εκπαίδευση (Πανεπιστήμια – ΤΕΙ) όσο και σε ιδιώτες και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

 

 Ο γερμανικός οίκος EPS, εδώ και 25 χρόνια, κατασκευάζει ηλεκτρονικά τροφοδοτικά ισχύος (AC/AC, AC/DC,DC/DC,  DC/AC), ηλεκτρονικά φορτία, φορτιστές και UPS, κατάλληλα για κάθε εφαρμογή.

 

DRYS micafluid logoΗ micafluid  η οποία ιδρύθηκε  το 2005 στην Ελβετία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη μηχανική και την ανάπτυξη μονωτικών μονάδων επεξεργασίας λαδιού και αερίου sf6. Η τεχνογνωσία της εταιρείας τη καθιστά ιδανικό έταιρο για φορείς εκμετάλλευσης ενέργειας.

 


 

Η ολλανδική εταιρεία Raditeq ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη εξοπλισμού μετρήσεων EMC/RF.Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά τοΜαιο του 1992 με το όνομα Dare. Η νέα ονομασία Raditeq ξεκίνησε επίσημα το Νοέμβριο του 2020 και είναι ένας συνδυασμός των λέξεων Radiation, Technology and Quality.

 


 

H softing είναι γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 και ειδικεύεται στη πιστοποίηση της καλωδίωσης συστημάτων πληροφορικής. Με την ταχέως αναπτυσσόμενη και ολοκληρωμένη δικτύωση πραγμάτων και υπηρεσιών (Internet of Τhings), τα ισχυρά και αξιόπιστα δίκτυα πληροφορικής θα γίνουν η ραχοκοκαλιά του σύγχρονου κόσμου μας.

 

 

 


 

Ο γερμανικός οίκος Ls Telcom ιδρύθηκε το 1992 και έχει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες σε όλο το κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη βελτιστοποίηση διαχείρισης και επιτήρησης  φάσματος.

 


 

Η Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2016 ως θυγατρική της Guide Infrared.Η Guide Sensmart εστιάζει στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία προϊόντων υπέρυθρης θερμικής απεικόνισης για εμπορικές εφαρμογές.

 

 


Η εταιρεία Cambridge Sensotec ιδρυθείσα το 2000 στην Αγγλία παρέχει καινοτόμες λύσεις για την ανάλυση αερίων. Τα προϊόντα της (αναλυτές αερίων) χρησιμοποιούνται καθημερινά σε διαφορετικές βιομηχανίες σε όλο το κόσμο.

 

 

 


 εικόνα 2023 02 01 133503387 

 

Η εταιρεία Foss Fiber Optics ιδρύθηκε το 1984 και εξειδικεύεται στη κατασκευή υλικών οπτικών ινών, όπως ικριώματα, καλώδια οπτικών ινών, ράφι διασυνδέσεων (patch panel), κουτί τερματισμού (wall box), διαχωριστές (splitter) και πολλά άλλα. Η εταιρεία ειδικέυεται σε ειδικές λύσεις ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη. Τέλος δραστηριοποιειται σε αρκετούς κλάδους μερικοί εκ των οποίων είναι: Τηλεποικινωνιακές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά περιβάλλοντα, εγκαταστάσεις πλοίων, αμυντική βιομηχανία.

 

 

 

 

 


 

SB

 

Η εταιρεία SB Scandinavia ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να καλύψει την αναγκή ενός οικονομικού και ταυτόχρονα ποιοτικού συγκολλητή οπτικών ινών για νεοεισερχόμενους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες. Τα προιόντα της Σουηδικής εταιρείας εστιάζουν στην ευκολία χρήσης τη ποιότητα και την χαμηλή τιμή.

 

 

 

 

 

 

 


AFlury - AlfaTRONIX - Anritsu - Astromed - AtlanTecRF - Audiotel - Chauvin Arnoux - Crocodile Clips - Electro Metrics - Enerdis - Fetest - Guide Infrared - Hytera - Kenwood - Lucas Nuelle - Panashield - Satimo - SebaKMT - SDCEM - Sumitomo - Suparule - T&R - TESEQ - Unipower - ZES Zimmer-EPS-Micafluid-Raditeq-Softing-LSTelcom-Cambridge-Foss-SB Scandinavia.

Εκπαίδευση

Παρέχεται εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από εξειδικευμένο προσωπικό στην θεωρία και στην χρήση για όλα τα συστήματα, που διατίθενται από την εταιρεία μας.

Επίσης, διοργανώνονται σεμινάρια στην εταιρία μας, αλλά και μέσω διαδικτύου (webinars), τα οποία ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.

Μελέτες

Εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού και συνεργατών αναλαμβάνουν να αναλύσουν τις απαιτήσεις σας και να σας υποβάλουν εμπεριστατωμένη μελέτη που να τις υπερκαλύπτει με το μικρότερο δυνατόν κόστος

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκευές

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό για την υποστήριξη των προϊόντων μας. Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αγοράς και της ποιοτικής πολιτικής της εταιρείας.

Για για την εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε εδώ.

Θέσεις εργασίας

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας .

Βιογραφικά υποβάλλονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψη Διεύθυνσης Προσωπικού.