Εταιρία

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε.Ε. προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων «με το κλειδί στο χέρι», δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα.

Στην εταιρεία μας συνενώσαμε και αξιοποιούμε επίλεκτο δυναμικό με μακρόχρονη δραστηριοποίηση και εμπειρία στο χώρο των κατασκευών δημοσίων και ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μελέτης, παροχής συμβουλευτικών τεχνικών υπηρεσιών, διαχείριση έργων (project management) αλλά και εμπορικής δραστηριότητας.

Το τμήμα εμπορικής δραστηριότητας δημιουργήθηκε με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο με πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ).

Πολύπλευρη εμπειρία, πελατοκεντρικός προσανατολισμός και ευελιξία, αποτελούν για μας το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας και την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας της δραστηριοποίησης μας μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες με πολυετή και εξειδικευμένη πείρα τόσο στο χώρο των πωλήσεων όσο και στην υποστήριξη αυτών.

Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών μας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρικών μετρήσεων και εκπαίδευσης καθώς και η προμήθεια συσκευών και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αλλά και των κανόνων εφαρμογής περιβαλλοντικής προστασίας η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ εφαρμόζει πιστοποιημένη πολιτική ποιότητας.

Συγκεκριμένα η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008 από τον διεθνή οργανισμό TUV AUSTRIA

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Το στελεχιακό δυναμικό αποτελείται από άτομα Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης, όλα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και της διοίκησης καθώς επίσης και της υποστήριξης των πωλήσεων.

Η συνεχής εκπαίδευσή και η προσαρμογή τους στις εξελίξεις της τεχνολογίας εγγυώνται την ανταπόκρισή μας στις ανάγκες της αγοράς.

Κάθε άτομο στην εταιρεία αποτελεί μια σημαντική, ξεχωριστή προσωπικότητα και ανεξάρτητη επιχειρησιακή μονάδα η οποία λειτουργεί αρμονικά μέσα στο ευρύτερο σύνολο της εταιρείας και είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος.

Θέσεις εργασίας

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας .

Βιογραφικά υποβάλλονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψη Διεύθυνσης Προσωπικού.

Επισκευές

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό για την υποστήριξη των προϊόντων μας. Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αγοράς και της ποιοτικής πολιτικής της εταιρείας.

Για για την εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε εδώ.

Μελέτες

Εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού και συνεργατών αναλαμβάνουν να αναλύσουν τις απαιτήσεις σας και να σας υποβάλουν εμπεριστατωμένη μελέτη που να τις υπερκαλύπτει με το μικρότερο δυνατόν κόστος

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση

Παρέχεται εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από εξειδικευμένο προσωπικό στην θεωρία και στην χρήση για όλα τα συστήματα, που διατίθενται από την εταιρεία μας.

Επίσης, διοργανώνονται σεμινάρια στην εταιρία μας, αλλά και μέσω διαδικτύου (webinars), τα οποία ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.

Συνεργασίες


DRYS Anritsu logoΗ Ιαπωνικη εταιρία ANRITSU Ιαπωνίας, είναι κατασκευαστής καινοτόμων λύσεων των επικοινωνιών για περισσότερο από 110 έτη. Οι λύσεις οργάνων και μετρήσεων περιλαμβάνουν ασύρματα, οπτικά, μικροκυματικά/RF, ψηφιακά όργανα, συστήματα υποστήριξης λειτουργιών και λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια έρευνας & ανάπτυξης, κατασκευής, εγκατάστασης, και συντήρησης. Η εταιρία ANRITSU παρέχει επίσης μικροκυματικά / RF παρελκόμενα, οπτικές συσκευές και συσκευές υψηλής ταχύτητας που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό προϊόντων και συστημάτων επικοινωνίας. Με την προσθήκη των λύσεων ελέγχου OSS η εταιρία ANRITSU έχει επεκτείνει το εύρος των προϊόντων της σε σχέση με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις υπάρχουσες αλλά και στην επόμενη γενιά ενσύρματων και ασύρματων επικοινωνιών καθώς και στους παρόχους υπηρεσιών.


DRYS AF logoΟ ελβετικός οίκος Arthur Flury AG, είναι εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και την παραγωγή υλικών για τη γραμή επαφής ηλεκτροκίνησης, για συστήματα γείωσης και αλεξικεραύνων και για υλικά σύνδεσης γραμμών και καλωδίων. Ο οίκος δραστηριοιποιείται παγκοσμίως και μέσω των κατά τόπων συνεργατών του, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στις τεχνικές των ηλεκτρικών συνδέσεων.


DRYS AtlantRF

Η εταιρία ΑtlanTecRF Μεγάλης Βρετανίας είναι κύριος διεθνής προμηθευτής RF & Μικροκυματικού εξοπλισμού και παρελκομένων, των οποίων το εύρος εφαρμογών τους έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αρχές εφαρμοσμένης μηχανικής, καινοτόμες λύσεις, ποιοτική κατασκευή, και τα υψηλής αξιοπιστίας προϊόντα είναι βασικά συστατικά της εταιρίας AtlanTecRF.


DRYS AudiotelΗ εταιρία Audiotel International Μεγάλης Βρετανίας, είναι ο κύριος Ευρωπαϊκός κατασκευαστής τεχνικού εξοπλισμού με σκοπό την αποτελεσματική ανίχνευση συσκευών κακόβουλης παρακολούθησης.


DRYS C.A. logo

Η εταιρία Chauvin Arnoux Γαλλίας παρήγαγε το πρώτο της μετρητικό όργανο το 1893. Η συνεχής ανάπτυξή και οι εφαρμοζόμενες τεχνολογικές καινοτομίες, καθιστούν σήμερα τον όμιλο Chauvin Arnoux Group πρωτοπόρο στα όργανα μετρήσεων ηλεκτρικών μεγεθών. Πολύμετρα, μετρητές μικρών και μεγάλων αντιστάσεων, γειωσόμετρα, αναλυτές ενέργεις, θερμοκάμερες, παλμογράφοι, αλλά και όργανα πίνακα, μορφοτροπείς και πολλά άλλα φροντίζουν να καλύψουν εύκολα και αποδοτικά τις μετρητικές ανάγκες κάθε απλής ή σύνθετης εφαρμογής πεδίου ή εργαστηρίου.


DRYS Electro Metrics logoH αμερικανική εταιρεία Electro-Metrics με πολύχρονη εμπειρία στον χόρο των EMC / EMI. H Electrometrics σχεδιάζει και κατασκευάζει κεραίες και αισθητήρια για χαρακτηρισμό και έλεγχο στο πεδίο των EMC/EMI με μία τεράστια γκάμα προιόντων.


DRYS Kurth logoΗ εταιρία Kuth Electronic Γερμανίας, με παρουσία άνω των τριάντα ετών, επικεντρώνεται στην κατασκευή όργανων μέτρησεις και ελέγχου για τηλεπικοινωνίες και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των τηλεπικοινωνιακών παρόχων καθώς και τους εγκαταστάτες.


DRYS Lucas Nuelle logoO γερμανικός οίκος Lucas Nuelle με τεράστια εμπειρία πολλών δεκαετιών που κατασκευάζει εξοπλισμούς κατάλληλους για εργαστήρια τεχνολογικής εκπαίδευσης (ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικής, αυτοματισμού, αυτοκινήτου, τηλεπικοινωνιών, εγκαταστάσεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, πληροφορικής, ψηφιακών, εναλλακτικών πηγών ενέργειας κ.λ.π). Διαθέτει πλήρη σειρά εκπαιδευτικών συστημάτων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες (συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό σχεδιασμού εκπαιδευτικών ασκήσεων ΙΝΤΕΑ).


DRYS MVG logo

Η εταιρία SATIMO Γαλλίας, είναι πρωτοπόρος στις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, στο μικροκυματικό εύρος συχνοτήτων. Είναι μέλος του Microwave Vision Group (MVG), το οποίο δημιουργήθηκε από κοινού από τους 0RBIT/FR και AEMI το 2008. Οι συσκευές μέτρησης, φορητές αλλά και κατάλληλες για ημιμόνιμη εγκατάσταση, καταγράφουν τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τόσο για λόγους ασφαλίας όσο και για επηδημιολογικές μελέτες. Γενικά παρέχει λύσεις σχετικά με την ασφάλεια RF, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία κεραιών διάφορων τύπων.


Panashield Logo

H αγγλική εταιρεία Panashield με μεγάλη εμπειρία στην σχεδίαση και υλοποίηση θωρακισμένων και ανηχοικών θαλάμων με τα πιο κατάλληλα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά.


DRYS seba logo

Ο όμιλος εταιριών της SebaKMT Γερμανίας είναι ο ηγέτης της αγοράς, σε πάνω από 130 χώρες, στην ανάπτυξη και την κατασκευή συσκευών και συστημάτων για τη διάγνωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων σε ηλεκτρικά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, εφαρμόζοντας καινοτόμες και ιδιαίτερα αποδοτικές τεχνικές. Η SebaKMT δραστηριοποιείται στους παραπάνω ειδικούς τομείς πάνω από 60 χρόνια Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλήλλους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 250 εργάζονται στη Γερμανία, όπυ παράγονται και εξάγονται τα προϊόντα της.


DRYS Sunsight logoΗ εταιρία Sunsight Instruments Η.Π.Α. έχει αναπτύξει γκάμα προϊόντων η οποία έχει γίνει αποδεκτή από όλους του μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο.  Με κορωνίδα το σύστημα ευθυγράμμισης κεραιών και μέσω των αυστηρών απαιτήσεων για υψηλή αξιοπιστία και ακρίβεια, τα προϊόντα της Sunsight Instruments μειώνουν το κόστος συντήρησης, αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό την απόδοση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.


DRYS suparule logo

Ο οίκος Suparule Ιρλανδίας κατασκευάζει και διανέμει παγκοσμίως ηλεκτρονικό μετρητικό εξοπλισμό για το τεχνικό προσωπικό των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, των κατασκευαστών και των συντηρητών. Οι παντενταρισμένες τεχνολογίες αποτελούν το πλεονέκτημα του οίκου.


DRYS Teseq Logo

O Eλβετικός οίκος TESEQ (πρώην Schaffner, νυν AMETEK GROUP) με τεράστια εμπειρία όπου συμμετέχει σε όλα τα Ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων για τα στανταρντς. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστήματα μέτρησης για πιστοποιήσεις CE αλλα και για εξειδικευμένες μετρήσεις σε εμπορικές & στρατιωτικές εφαρμογές.


 

Zimmer

Όργανα κατάλληλα για ελέγχους υψηλής ακρίβειας σε ισχύ και ποιότητα ενέργειας. Διατίθενται εξοπλισμοί ιδανικοί τόσο για την εκπαίδευση (Πανεπιστήμια – ΤΕΙ) όσο και σε ιδιώτες και παρόχους ηλεκτρικής παροχήςAFlury - AlfaTRONIX - Anritsu - Astromed - AtlanTecRF - Audiotel - Chauvin Arnoux - Crocodile Clips - Electro Metrics - Enerdis - Fetest - Guide Infrared - Hytera - Kenwood - Lucas Nuelle - Panashield - Satimo - SebaKMT - SDCEM - Sumitomo - Suparule - T&R - TESEQ - Unipower - ZES Zimmer